Οικοδομούμε το άυριο... σήμερα!


Η τελευταία τεχνολογία διεθνώς
στην κατασκευή κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα.

H ΤΑΧΥΔΟΜΗ Α.Ε. το 1991, πρωτοπορώντας σε μια εποχή που η επικρατούσα μέθοδος κατασκευής κτιρίων ήταν η συμβατική, εγκαθιστά το πρώτο εργοστάσιο στην Κρήτη που της δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να κατασκευάζει κτίρια εξ ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα.

Ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις, το καλοκαίρι του 2006, εγκατέστησε στο Ακρωτήρι Χανίων νέο εργοστάσιο στο οποίο εφαρμόζεται η τελευταία διεθνής τεχνολογία, στον τομέα των κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος.

Iστορική καπναποθήκη προς αξιοποίηση


Παραδοσιακό κτίριο 7.500 τ.μ. στο κέντρο της Δράμας
με άδεια ΕΟΤ για Ξενοδοχείο 5 αστέρων.


Με άδεια αρχαιολογίας, με μελέτη βιωσιμότητας και κατατεθειμένη οικονομική μελέτη στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας για επιδότηση.

Έχουν γίνει όλες οι αρχιτεκτονικές, στατικές
και μηχανολογικές μελέτες για την ανέγερσή του.


Πρόταση ανέγερσης ιδιωτικής κλινικής


160 κλίνες - περιοχή Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Γιοφυράκια, Νομός Ηρακλείου.


Το οικόπεδο, με εμβαδόν 35.985μ² έχει πρόσωπο επί της επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Βουτών. Η Κλινική θα διαθέτει τμήματα νοσηλείας παθολογικού και χειρουργικού τομέα και χαρακτηρίζεται Γενική σύμφωνα με το άρθρο 16 του Π.Δ. 247/1991.

Κτιριακό μοντέλο που μπορεί να επεκτείνεται απροκαθόριστα (indeterminate growth) σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης νοσοκομειολογίας.


Νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο!


Ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα
κατασκευής δομικών στοιχείων.


Με ρομποτικά συστήματα επιτυγχάνεται η ορθότερη παραγωγή δομικών στοιχείων οπλισμένου σκυροδέματος ενώ δίνεται η δυνατότητα κατασκευής πολυώροφων κτιρίων σε συντριπτικά ταχύτερους χρόνους διατηρώντας καλύτερη ποιότητα από τις συμβατικές μεθόδους κατασκευής.


Τελευταία Νέα

There are no articles posted at this time.

Προϊόντα Παραγωγής
 • Πρόπλακες
 • Τοιχία
 • Αποχέτευση
 • Κολώνα Ρολογιού ΔΕΗ
ΤΑΧΥΔΟΜΗ Α.Ε. - Τοποθέτηση πρόπλακας

Πρόπλακες

Οι πρόπλακες αποτελούν ένα νέο δομικό στοιχείο για τον ελληνικό χώρο, με τεράστιες δυνατότητες εφαρμογής στα περισσότερα οικοδομικά έργα. Με την χρήση πρόπλακας σε μεταλλική ή συμβατική κατασκευή ο κατασκευαστής αυτομάτως αποφεύγει καλούπωμα, σοβάντισμα, κάτω σιδέρωμα (οπλισμό) και κερδίζει χρόνο, ποιότητα, οικονομία και ασφάλεια.

ΤΑΧΥΔΟΜΗ Α.Ε. - Μεταφορά Τοιχίου

Tοιχία

Ο διπλός τοίχος είναι κάτι καινούριο για τα ελληνικά δεδομένα στο χώρο της δόμησης. Με πολλές δυνατότητες εφαρμογής στα περισσότερα οικοδομικά έργα. Με την χρήση του διπλού τοίχου ο κατασκευαστής αποφεύγει καλούπωμα, σοβάντισμα, το μεγαλύτερο ποσοστό όπλισης και κερδίζει σε χρόνο δόμησης, ποιότητα, οικονομία και αντισεισμικότητα.

ΤΑΧΥΔΟΜΗ Α.Ε. - Σηπτική Δεξαμενή

Αποχέτευση

Η σηπτική δεξαμενή (γνωστή ως βόθρος) χρησιμοποιείται σε περίπτωση μη ύπαρξης κεντρικού αποχετευτικού συστήματος. Είναι ο χώρος συγκέντρωσης λυμάτων και όμβριων υδάτων ο οποίος βρίσκεται κάτω από το έδαφος. Μόλις γεμίσει γίνεται απομάκρυνση του περιεχομένου με βυτιοφόρο.

ΤΑΧΥΔΟΜΗ Α.Ε. - Διπλή Κολώνα Δ.Ε.Η.

Κολώνα Δ.Ε.Η.

Η ΤΑΧΥΔΟΜΗ ΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κολώνα ΔΕΗ με μονό και διπλό τριφασικό ρολόι.

Μέθοδος Κατασκευής

Ποιότητα, Ασφάλεια, Ταχύτητα, Ευελιξία

Η μέθοδος κατασκευής που εφαρμόζει η ΤΑΧΥΔΟΜΗ Α.Ε. βασίζεται στην βιομηχανική παραγωγή «διπλού τοίχου», ο οποίος διαθέτει δύο στρώσεις από οπλισμένο σκυρόδεμα με κενό μεταξύ τους. Οι δύο αυτές στρώσεις συνδέονται εγκάρσια μεταξύ τους στην παραγωγή με τη χρήση τρισδιάστατων μεταλλικών «δικτυοδοκών» τύπου “filigran”. Για την πλάκα χρησιμοποιούνται στοιχεία πρόπλακας που αποτελούνται από μια στρώση οπλισμένου σκυροδέματος χρησιμοποιώντας πάλι «δικτυοδοκούς» μικρότερου μεγέθους.

Στο εργοτάξιο οι διπλοί τοίχοι τοποθετούνται κατακόρυφα σύμφωνα με σχέδιο παραγωγής και επ’ αυτών τοποθετούνται τα στοιχεία πρόπλακας. Το επόμενο βήμα είναι η επί του έργου όπλιση των στοιχείων και έπειτα εκχύνεται επί τόπου σκυρόδεμα μεταξύ του κενού των διπλών τοίχων και επί των προπλακών, δημιουργώντας έτσι μονολιθική κατασκευή.

Πλεονεκτήματα • Αντισεισμικότητα
 • Ποιότητα
 • Ταχύτητα
 • Αντοχή στο χρόνο
 • Μηδενική συντήρηση
 • Εξαιρετική μόνωση
 • Εξοικονόμηση χρημάτων
 • Αισθητικό αποτέλεσμα
 • Σχεδιαστικές λύσεις

Αγορά Κατοικίας
Οικισμός Αθανάτοι – Κατοικίες Ίριδα - Ηράκλειο

Ηράκλειο

Εξοχικές ή μόνιμες κατοικίες με χρόνο παράδοσης λιγότερο από 80 ημέρες. Η πρόταση της ΤΑΧΥΔΟΜΗ Α.Ε. επεκτείνεται στον οικισμό Αθάνατοι που βρίσκεται στο 7o χιλ. της εθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών - από την αριστερή πλευρά.

Ένας κατάφυτος από πεύκα δρόμος οδηγεί στο φιλήσυχο οικισμό. Κοντά στη πόλη, μέσα στη φύση οι αναπτυσσόμενες κατοικίες στους αθανάτους είναι η λύση στο κομφούζιο της πόλης του Ηρακλείου.

Trinity Village – Χανιά

Χανιά

Έτοιμες εξοχικές ή μόνιμες κατοικίες με το κλειδί στο χέρι! Οι σημερινές προτάσεις της ΤΑΧΥΔΟΜΗ Α.Ε. βρίσκονται στα παραδοσιακά χωριά της Πλάκας και του Κεφαλά.

Κοντά στη θάλασσα σε μέρη άγρια από τη φύση τους, με πολύ υγιεινό κλίμα, σε ένα ήσυχο περιβάλλον και ζεστούς κατοίκους.

Οικοδομικές Λύσεις
 

Κατοικίες

 

Ξενοδοχεία -
Διαμερίσματα

 

Πολυχώροι

 

Βιομηχανικά  Κτίρια

Εξωτερική θερμομόνωση
Εξωτερική Θερμομόνωση - IVAS Thermok 8

IVAS Thermok 8

Αυτό που πραγματικά αποτελεί απόλυτη πρωτοπορία στην οικοδομή είναι τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης τα οποίο εφαρμόζει η ΤΑΧΥΔΟΜΗ από το 2000 σε όλα τα έργα που κατασκευάζει

Όμιλος ΤΑΧΥΔΟΜΗ
KTEO KRITIS
Εργοεπισκευές ΑΕ
Trinity Village
omniumPlatform 1.6